Spektra elfördelningssystem

SPEKTRA är ett centralbyggsystem, anpassat efter dagens och morgondagens krav på flexibilitet och installationsvänlighet. Programmet är anpassat efter svenska förhållanden och svenska kunder. Det betyder att allt är noggrant genomtänkt in i minsta detalj för att uppsättning och anslutning ska vara så enkel som möjligt.

SPEKTRA kan byggas på bredden eller höjden i en mängd olika kombinationer och erbjuder kostnadseffektiva lösningar för både enkla och avancerade installationer. Möjligheten att variera utförandet efter olika krav och behov är i princip obegränsade.
Centralen kan till exempel byggas med separata utrymmen och dörrar för varje apparat eller med flera apparater i samma utrymme med gemensam dörr. Fördelning och automatik kan kombineras i samma central. Valmöjligheterna är mycket stora.
SPEKTRA byggs upp med standardiserade kapslingsdelar av korrosionstålig aluzinkbelagd stålplåt och har ett mycket robust utförande. Byggmodulen är 25 mm. Max bygghöjd är 1500 mm och bredden är obegränsad.

SPEKTRA kan byggas upp till 800A och finns tillgänglig i kapslingsklasserna IP 20, IP 43 och IP 54.
SPEKTRA är normalt sett olackerad med undantag för frontplåtar och dörrar som är lackerade i RAL7035.