Enkelt anpassningsbar för avancerade lösningar.

CabiFlex E-serien ger Er full valfrihet när det kommer till utformning av Er kapsling. Höjd, bredd och djup kan millimeteranpassas och det ges möjlighet till en unik håltagning anpassad för just Er applikation. Utformning, håltagning och tillbehör tas fram genom en användarvänlig webbaserad programvara. I programmet får man dessutom möjlighet att få en offert eller beställa direkt. Detta sparar både tid och pengar då kapslingen levereras redo för slutmontage och ingen bearbetning på kapslingen är nödvändig.

E-Kapsling har kapslingsklass IP65 i sitt grundutförande och går att få i aluminium-, rostfritt-, syrafast- och stålplåtsutförande. Kapslingarna kan lackas i valfri färg.

E-Serien levereras i grundutförande med:

•    Dörr (höger- eller vänsterhängd)
•    Demonterbara gångjärn
•    Strängsprutad skarvlös tätningslist

Lås:    90°-lås med vred. 2-3 låspunkter beroende på höjd.
Montageplåt:    3 mm.
Kapslingsklass:    IP65.
Anpassningsfrihet:    Topp, botten och sidor kan håltagas efter önskemål.

Den montagevänliga kapslingen.

CabiFlex F-serien kan användas som enkelskåp eller ingå i flexibla skåpkombinationer. Montageplåten kan med fördel färdigställas utanför skåpet och skjutas in på en rullskena från vilken sida som önskas. Även montageplåten är i aluminium som standardutförande, detta ger en låg totalvikt och medför ett enklare slutmontage. Topp, botten och sidor är demonterbara för att underlätta vid montage i kapslingen samt att egen håltagning enklare ska kunna utföras. Kapslingen är försedd med invändig hålprofil i sidor, tak och botten som möjliggör flexibel montering.  F-seriens aluminiumutförande medför också att bearbetning, såsom håltagning, är lättare att utföra.

F-Serien levereras i grundutförande med:

•    Dörr (höger- eller vänsterhängd)
•    Demonterbara gångjärn
•    Strängsprutad skarvlös tätningslist
•    Målad i RAL7035.

Lås:    90°-lås med handtag och spanjolettlåsning
Montageplåt:    3 mm aluminium.
Kapslingsklass:    IP65.
Anpassningsfrihet:    Topp, botten och sidor är demonterbara.

20150415-_B7B7535